Over de Praktijk

Bedankt voor uw bezoek aan mijn website. Ik ben José Rijk en ben sinds 2008 actief als therapeutisch masseur. Het is begonnen met de 3 jarige opleiding voor shiatsu en massage therapie die ik in 2008 met goed gevolg heb afgesloten. Vanaf dat moment heb ik met mijn voormalige collega een praktijk gehad onder de naam Dusun. Sinds 2014 ben ik verder gegaan onder mijn eigen naam en ben ik gevestigd aan de Rembrandtstraat 1 te Hoogeveen.José Rijk

Door het behalen van het diploma van de opleiding voor shiatsu en massagetherapie werd ik benoemd tot Manueel Praktizijn®. Vervolgens heb ik mij aangesloten bij de NVST wat staat voor de Nederlandse Vereniging voor Soma Therapeuten. Dit betekent dat zorgverzekeraars de werking van de behandeling erkennen en dat er dus ook (vaak vanuit de aanvullende verzekering) over gegaan wordt tot gedeeltelijke of volledige vergoeding van een behandeling.

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat veel klachten de oorsprong vinden in het stressvolle leven van vandaag de dag. Ontspanning door middel van een massage werkt dan ook helend voor zowel lichaam als geest. Met de praktijkruimte probeer ik zoveel mogelijk tegemoet te komen aan het creëren van een ruimte waar de cliënt daadwerkelijk tot rust kan komen.

Ik zie u graag in mijn praktijk,voor lichamelijke en/of mentale ondersteuning.

U kunt dan zelf ervaren wat een dergelijke behandeling kan betekenen voor uw lichaam en geest.

Met vriendelijke groet,

José Rijk