Rugpijn

Laat uw rugpijn verhelpen door José Rijk in HoogeveenLoopt u ook al tijden rond met rugpijn? Veel mensen lopen lange tijd rond met rugklachten en de daarbij behorende pijn. In veel gevallen is de rugpijn te verhelpen of te verminderen met een doelgerichte rugmassage. Hierbij zorgt de Klassieke Massage vaak al binnen 3 behandelingen voor een afname van de rugklachten. Bij rugpijn op specifieke plaatsen kan een andere behandeling uitkomst bieden. Tijdens het intake-gesprek bekijken we samen wat voor uw klacht de beste oplossing is.

Het ontstaan van rugklachten en rugpijn

De meeste rugklachten zijn werkgerelateerd. Daarbij ontstaat de rugpijn vaak door zwaar werk of door een verkeerde werkhouding. Dat betekent dan ook dat bij elk beroep er een zekere kans is op het ontstaan van rugklachten. Ook komt het voor dat na een kortdurige inspanning, bijvoorbeeld bij het klussen in uw huis, rugpijn ineens op komt zetten. Vaak is dit een reactie van de spieren op ‘ongewone’ inspanning die daarvoor heeft plaatsgevonden. Soms gaan zulke klachten vanzelf weg na een aantal dagen. Echter, als deze klachten aanhouden dan is het nodig om de spieren als het ware te ‘resetten’ met een therapeutische behandeling.

Hoe kom ik van de rugpijn af?

Afhankelijk van de specifieke klachten stellen we een behandelplan op. Behandeling kan bestaan uit Stoelshiatsu, Klassieke Massage of de Dorn methode. Na 3 á 4 behandelingen bekijken we samen of de rugpijn/rugklachten zijn afgenomen. Daarna beslissen we of we de behandeling voortzetten of niet.

 

Bijna iedere zorgverzekeraar vergoedt de behandeling geheel of gedeeltelijk. Op deze website vindt u een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar.

Maak direct een afspraak!